Over ons

Wij zijn Peter en Nienke. Een reislustig, avontuurlijk stel dat aan de vooravond staat van een prachtig avontuur.

Deze zomer gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. De signalen waren soms subtiel en soms minder subtiel al een tijdje zichtbaar. Ineens staat ons huis te huur. Ineens staat er een Land Rover met grote wielen op de oprit. Allemaal in het kader van ons nieuwste avontuur.

Beide hebben we reeds flink wat gereisd. We ontdekken de laatste jaren dat we extra genieten van plekken waar het toerisme nog niet de overhand heeft gekregen op de lokale cultuur en bevolking. Daarnaast vinden we het heerlijk om te beschikken over een eigen vervoersmiddel tijdens een reis. Je komt makkelijker op meer plekken en precies op de tijd dat jij het wilt. Zo vormde zich onze droom om met eigen auto de meest onherbergzame plekken van deze wereld te ontdekken.  🙂

Bruce (onze Land Rover Defender) is een bijzonder type. Hij is in 2002 in Engeland gemaakt speciaal voor de ‘niet Westerse markt’. Dat betekent concreet, nog minder electronica aan boord en geen milieusparende snufjes. Daarnaast, en dit is niet geheel onbelangrijk, zijn deze auto’s ontwikkeld om beter bestand te zijn tegen EMP wapens (Electromagnetische Puls). Super handig dus. 😉  Dit type is uitgebracht onder de typeaanduiding ROW-Spec wat staat voor ‘Rest Of the World-specificatie‘. Daarmee dient Bruce dus als inspiratiebron voor de naam van onze quest.

ROW travels neemt jullie mee op deze reis door middel van verhalen, foto’s en prachtige video’s. Bij beschikbaarheid van internet zal regelmatig een update geplaatst worden op deze site, op Instagram en op Facebook. Volg ons via de Socials als je niks van dit avontuur wil missen!

Peter & Nienke